Graafwerken

Graafwerken voor internet- en fiberaansluitingen

Bij MEC Decor richten wij ons op het leveren van gespecialiseerde graafwerkzaamheden voor bedrijven, specifiek voor de voorbereiding van internet- en fiberaansluitingen zoals Proximus. Wij begrijpen het cruciale belang van een solide ondergrondse infrastructuur voor de efficiënte en betrouwbare digitale communicatie van uw onderneming. Hoewel MEC Decor niet de aansluitingen zelf verzorgt, spelen onze precisie-graafwerken een sleutelrol in het faciliteren van een vlotte en zorgeloze installatie door uw internetprovider.

Diensten in graafwerken

Ons aanbod omvat een breed spectrum aan graafwerkzaamheden die essentieel zijn voor het leggen van de basis voor uw bedrijfscommunicatie: 

Voorbereiding van de site: Ons team voert zorgvuldige graafwerkzaamheden uit om uw site voor te bereiden op de installatie van internet- en fiberkabels. Dit omvat het bepalen van de optimale route voor de kabels om de efficiëntie en veiligheid van de installatie te garanderen. 

Trenching voor kabellegging: Wij graven de noodzakelijke sleuven volgens de specificaties die nodig zijn voor het type en de hoeveelheid kabels die geïnstalleerd moeten worden. Dit wordt gedaan met aandacht voor het minimaliseren van de impact op het bestaande terrein en infrastructuur. 

Terrein herstellen: Na de graafwerken en de installatie van de kabels door uw provider, zorgen wij voor een professioneel herstel van het terrein. Ons doel is om de impact van onze werkzaamheden op uw bedrijfsterrein tot een minimum te beperken.

Waarom kiest u MEC decor voor uw graafwerken?

  • Maatwerk: Onze diensten zijn op maat gemaakt om aan uw unieke behoeften te voldoen.
  • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in graafwerkzaamheden, heeft ons team de kennis en vaardigheden om elk project efficiënt en effectief uit te voeren.
  • Minimale bedrijfsonderbreking: We streven ernaar om onze werkzaamheden te plannen en uit te voeren met minimale verstoring van uw bedrijfsvoering, zodat uw onderneming operationeel blijft gedurende het hele proces.  


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten