Dakwerken

Contacteer ons

Dakwerken MEC Decor

MEC Decor, uw veelzijdige partner in de regio Antwerpen voor hoogwaardige dakwerken, biedt een omvangrijk spectrum aan diensten die elk aspect van uw dakbedekking omvatten. Ongeacht of u een nieuw dak nodig heeft voor uw nieuwbouwproject, een renovatie van een bestaand dak, of specifieke oplossingen zoekt voor hellende en platte daken, MEC Decor staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Premie aanvragen

Compleet aanbod dakwerken

Onze expertise strekt zich uit over alle soorten dakwerken. We begrijpen dat het dak een cruciale rol speelt in de bescherming, isolatie, en uitstraling van uw woning. Daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. 

Hellende daken: Traditioneel en veelvoorkomend in Belgische woningen, vereisen hellende daken een nauwkeurige aanpak. Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van dakpannen, leien, en andere dakbedekkingen die niet alleen uw woning beschermen tegen de elementen, maar ook een esthetische meerwaarde bieden. 

Platte daken: Platte daken vragen om specifieke kennis en materialen zoals EPDM, roofing of groendaken. MEC Decor zorgt voor een waterdichte en duurzame afwerking, met oog voor detail en kwaliteit. 

Zowel nieuwbouw als renovatie

Nieuwbouw: Voor nieuwbouwprojecten werken wij nauw samen met aannemers, architecten, en de klant om een dak te ontwerpen en te realiseren dat perfect aansluit bij de architecturale stijl van de woning en voldoet aan alle technische vereisten voor isolatie en duurzaamheid. 

Renovatie: Of het nu gaat om een volledige vervanging van het dak of specifieke herstellingen, onze dakwerkspecialisten benaderen elk renovatieproject met dezelfde toewijding voor kwaliteit en efficiƫntie. We zorgen ervoor dat uw dak weer in topconditie komt, met aandacht voor de energetische prestaties en het behoud van het oorspronkelijke uiterlijk.

Waarom kiezen voor MEC Decor?

Bij MEC Decor combineren we vakmanschap met de beste materialen om elk dakwerkproject tot een succes te maken. We begrijpen dat elk dak uniek is en vereisen een gepersonaliseerde aanpak. Daarom bieden we: 

  • Deskundig advies: Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op basis van uw behoeften, de stijl van uw woning, en uw budget.
  • Hoogwaardige materialen: We werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen die garant staan voor duurzaamheid en esthetiek.
  • Gespecialiseerde Vakmensen: Onze dakwerkers zijn gespecialiseerd in zowel traditionele als moderne daktechnieken- en materialen.
  • Totale service: Van ontwerp tot afwerking, MEC Decor verzorgt uw dakwerkproject van A tot Z, met minimale overlast en binnen de afgesproken termijn.
  • Uitgebreide garantie: Bovenop de 10 jaar fabrieksgarantie bieden wij u nog eens 2 jaar extra garantie aan. 

Contacteer ons voor uw dakproject

Of u nu plannen heeft voor een nieuw dak, een renovatie, of specifieke oplossingen zoekt voor een hellend of plat dak, MEC Decor is uw ideale partner. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek en ontdek hoe we uw dakproject tot een succes kunnen maken. Kies voor MEC Decor en investeer in een dak dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, en schoonheid.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten