Buitenmuurisolatie

Contacteer ons

Buitenmuurisolatie door MEC Decor

Bij MEC Decor, uw vertrouwde partner in gevelrenovatie en -bekleding in de regio Antwerpen, begrijpen we het belang van buitenmuurisolatie voor de energetische prestatie en esthetiek van uw woning. Onze buitenmuurisolatie service combineert hoogwaardige technologie met visuele aantrekkelijkheid, gebruikmakend van alleen de beste producten van Caparol - bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit, en ATG-keuring. Wij bieden een reeks afwerkingsopties aan, waaronder crepi, steenstrips, spuitkurk, en gevelbekleding zoals thermowood, zodat uw huis niet alleen energiezuiniger wordt, maar ook een visuele metamorfose ondergaat.

Premie aanvragen

Crepi afwerking

Een populaire keuze voor de afwerking van buitenmuurisolatie is crepi, een veelzijdige bepleistering die zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Crepi is perfect voor het naadloos bedekken van isolatiemateriaal, biedt een brede waaier aan kleuren en texturen, en beschermt uw woning tegen weersinvloeden. De door Caparol geleverde crepi-systemen zijn ontworpen om lang mee te gaan en bieden een uitstekende hechting op de isolatielagen, waardoor uw huis er jaar na jaar prachtig blijft uitzien. Bovenop de 10 jaar fabrieksgarantie bieden wij u nog eens 2 jaar extra garantie aan.  

Steenstrips: authentieke uitstraling

Voor wie de authentieke uitstraling van baksteen wil behouden of introduceren, bieden steenstrips een uitstekende oplossing. Deze dunne lagen van echte baksteen worden bevestigd over de isolatie, wat resulteert in een esthetisch aangename gevel die de traditionele charme combineert met moderne isolatietechnieken. Steenstrips zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verbeteren ook de thermische prestaties van uw woning. 

Spuitkurk: innovatief en ecologisch

Spuitkurk is een innovatieve afwerking die duurzaamheid, elasticiteit en waterdichtheid biedt. Gemaakt van natuurlijke kurk, is deze afwerking ecologisch verantwoord en biedt het een unieke textuur die kan worden aangepast in een verscheidenheid aan kleuren. Spuitkurk is ideaal voor het afdekken van isolatiematerialen, waardoor een ademende, waterdichte laag ontstaat die uw huis beschermt tegen externe elementen. Bovenop de 10 jaar fabrieksgarantie bieden wij u nog eens 2 jaar extra garantie aan. 

Thermowood gevelbekleding

Voor een natuurlijke, warme uitstraling is er thermowood gevelbekleding, een behandeld hout dat bestand is tegen vocht, rot en schimmel. Deze ecologisch duurzame optie verlengt niet alleen de levensduur van uw gevel maar biedt ook een extra isolatielaag, waardoor de energie-efficiĆ«ntie van uw woning verder verbetert. Thermowood's rijke, natuurlijke uitstraling past bij elke architecturale stijl, van modern tot traditioneel. 

Waarom kiezen voor MEC Decor?

Bij MEC Decor combineren we esthetische afwerking met functionele efficiĆ«ntie. Ons team van deskundige adviseurs en ervaren vakmensen staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de beste buitenmuurisolatieoplossing voor uw woning. Met onze focus op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid, zorgt MEC Decor ervoor dat uw investering in buitenmuurisolatie een verrijking is voor zowel uw woning als het milieu. 

Contacteer ons

Vragen? Een vrijblijvende en gratis offerte? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw woning niet alleen warmer en energiezuiniger kunnen maken, maar ook visueel kunnen verfraaien. 


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten