Gevelwerken

Wij herstellen en vernieuwen uw gevel, waarbij we de originele charme en structuur behouden of een nieuwe look creëren die past bij uw wensen.

Dakwerken

Onze expertise strekt zich uit over alle soorten dakwerken. We begrijpen dat het dak een cruciale rol speelt in de bescherming, isolatie, en uitstraling van uw woning.

Graafwerken

Bij MEC Decor richten wij ons op het leveren van gespecialiseerde graafwerkzaamheden voor bedrijven, specifiek voor de voorbereiding van internet- en fiberaansluitingen zoals Proximus.

/

Ontdek de expertise van MEC Decor, uw betrouwbare partner voor gevelrenovatie, dakwerken, en gespecialiseerde graafwerken voor internet- en fiberaansluitingen. Actief over heel Vlaanderen, bedienen we klanten in grote steden en gemeenten zoals Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Sint-Niklaas, Geel, Zoersel, Kortrijk, Aarschot, Merksem, Wuustwezel, en Brecht. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we diensten van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften van onze klanten, waaronder gerenommeerde namen als Proximus, Lidl, en Colruyt.

Mec Decor Taxandriastraat 39 - 2170 Merksem
Featured Icon

Gevelrenovatie en -bekledling

Van het verfrissen van uw gevel met crepi tot het installeren van steenstrips of spuitkurk, wij bieden oplossingen die uw eigendom esthetisch verbeteren en tegelijkertijd isoleren.

Lees meer
Featured Icon

Dakwerken

Of u nu een nieuw dak nodig heeft voor uw nieuwe woning of een bestaand dak wilt renoveren, ons team heeft de expertise in zowel hellende als platte daken om u te voorzien van een duurzaam en goed uitgevoerd dak.

Lees meer
Featured Icon

Graafwerken

Speciaal voor bedrijven, voeren we graafwerken uit ter voorbereiding op de installatie van internet- en fiberaansluitingen. Onze expertise zorgt voor een efficiënte en minimale verstoring van uw bedrijfsterrein.

Lees meer

Over MEC Decor

Welkom bij MEC Decor, uw gevelrenovatie specialist in de regio Antwerpen. Als een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke geschiedenis en ervaring, staan wij klaar om uw woning te transformeren. Met een team van meer dan 30 gepassioneerde professionals en een unieke samenwerking met deskundige bouwadviseurs, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aan al uw wensen voldoen.

Waarom kiest u voor MEC Decor?

  • Persoonlijke aanpak: Wij geloven in een persoonlijke benadering. Onze bouwadviseurs staan klaar om uw project te bespreken en u te begeleiden naar de perfecte oplossing voor uw woning.
  • Snelheid en efficiëntie: Wij garanderen een afspraak binnen 5 werkdagen na uw aanvraag, een offerte binnen 2 weken, en de uitvoering van het werk binnen de afgesproken termijn.
  • Kwaliteit en zekerheid: Onze projectleiders en kwaliteitsmanagers zorgen voor een naadloze uitvoering en houden toezicht op de kwaliteit en veiligheid van het werk, van start tot finish.

Klaar om uw gevel te transformeren? Neem vandaag nog contact op met MEC Decor. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden naar de gevel van uw dromen. Samen zorgen we voor een duurzaam, mooi, en waardevol thuis.

Waar kan u ons vinden?

Of u nu uw gevel wilt vernieuwen, een dakproject heeft, of infrastructuur voor internetconnectiviteit nodig heeft, MEC Decor staat klaar om uw project met expertise en zorg uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren. 


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten