Spuitkurk

Contacteer ons

Spuitkurk door MEC Decor

Ontdek de revolutie in gevelbekleding met spuitkurk, aangeboden door MEC Decor, uw gevelrenovatie expert in Antwerpen en omstreken. Als een familiebedrijf dat trots is op zijn toewijding en expertise, beschikken we over een team van gespecialiseerde professionals die elk project met precisie en zorg uitvoeren. Met meer dan 15 jaar ervaring garandeert MEC Decor dat uw woning het hoogste niveau van vakmanschap en een uitstekend eindresultaat ontvangt. 

Premie aanvragen

Waarom kiezen voor spuitkurk?

Spuitkurk is een innovatieve oplossing die schoonheid combineert met functionaliteit en duurzaamheid, ideaal voor elke gevelrenovatie: 

  • Budgetvriendelijk en duurzaam: Een kostenefficiĆ«nte oplossing die niet inboet op kwaliteit of levensduur, spuitkurk staat bekend om zijn lange levensduur en minimale onderhoud.
  • Natuurlijk en milieuvriendelijk: Vervaardigd uit natuurlijke kurk, biedt spuitkurk een ecologisch verantwoorde optie voor uw gevelbekleding, die bijdraagt aan de thermische isolatie van uw woning.
  • Waterbestendig en onderhoudsvriendelijk: Spuitkurk biedt een uitstekende weerstand tegen vocht en is eenvoudig te onderhouden met een hogedrukreiniger, waardoor uw gevel jaar in jaar uit prachtig blijft.
  • EfficiĆ«nte toepassing: Ons team kan spuitkurk snel en effectief aanbrengen, wat de impact op uw dagelijkse leven minimaliseert en snelle resultaten oplevert.
  • Uitgebreide garantie: Bovenop de 10 jaar fabrieksgarantie bieden wij u nog eens 2 jaar extra garantie aan. 

Contacteer ons

Bent u klaar om uw woning te verfraaien met een duurzame, esthetisch aantrekkelijke en onderhoudsvriendelijke spuitkurkgevel? MEC Decor nodigt u uit om vandaag nog de eerste stap te zetten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze bouwadviseurs. Samen werken we naar een op maat gemaakte oplossing die niet alleen uw woning verfraait, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Kies voor MEC Decor en verzeker uzelf van een partner die kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid vooropstelt.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten