Gevelbepleistering

Contacteer ons

Excellente gevelbepleistering door MEC Decor

In de zoektocht naar professionaliteit en vakbekwaamheid voor het bepleisteren van uw gevel is MEC Decor uw ideale partner. Als erkend familiebedrijf zijn wij meesters in het transformeren van gevels, waarbij we vakmanschap en esthetiek naadloos combineren. 

Premie aanvragen

Een zorgvuldig bepleisterde gevel biedt niet alleen een visuele metamorfose; het dient ook als een effectieve bescherming van uw woning tegen vocht. Bij MEC Decor staat professionaliteit voorop. Wij garanderen een deskundige uitvoering van alle werkzaamheden, benaderen elk project met een klantgerichte instelling en streven naar perfectie in elke afwerking. Actief over heel Vlaanderen, bedienen we klanten in grote steden en gemeenten zoals Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Sint-Niklaas, Geel, Zoersel, Kortrijk, Aarschot, Merksem, Wuustwezel, en Brecht.

VERSCHILLENDE mogelijkheden

Elke gevel is uniek en vereist zijn eigen benadering. Daarom biedt MEC Decor een breed scala aan pleisteropties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons assortiment omvat: 

  • Crepi: Voor een strakke, moderne uitstraling die tegelijkertijd isolatievoordelen biedt.
  • Spuitkurk: Een innovatieve oplossing die duurzaamheid combineert met esthetiek. Bij crepi geniet u naast de 10 jaar fabrieksgarantie ook nog eens 1 jaar extra garantie vanuit MEC Decor.
  • Cementbepleistering: Traditionele methode die zorgt voor een robuuste en weerbestendige gevel.
  • Kaleien: Biedt een unieke, rustieke afwerking die perfect past bij bepaalde woningstijlen. 

Wij staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste bepleistering, afgestemd op uw persoonlijke wensen en de architecturale kenmerken van uw woning. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne of rustieke stijl, onze experts zorgen ervoor dat de bepleistering naadloos aansluit bij het karakter van uw huis.

Persoonlijke begeleiding en inspiratie

Het realiseren van uw visie begint met een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak en wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. We nodigen u ook uit om onze portfolio van eerdere realisaties te bekijken. Laat u inspireren door de verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen die wij hebben gerealiseerd en zie wat er mogelijk is voor uw eigen gevel. 

Start uw project met MEC Decor

Heeft u vragen of bent u klaar om de eerste stap te zetten naar een prachtig bepleisterde gevel? Neem dan vandaag nog contact op met MEC Decor. Een gesprek met een van onze bouwadviseurs is de perfecte gelegenheid om al uw vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in het proces. Na ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voor uw gevelproject. Met MEC Decor kiest u voor een zorgeloze realisatie van uw droomgevel, uitgevoerd met de grootste zorg en expertise.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten