Hoe gaan we te werk?

Bij MEC Decor staat uw tevredenheid voorop. Onze bouwadviseurs werken nauw met u samen vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het project. Zij voorzien u van gedetailleerd advies op maat en bespreken de verschillende opties om uw visie werkelijkheid te maken. Een vrijblijvende offerte is slechts het begin van onze toewijding aan uw project.

MEC Decor

Eerste bezoek

Een MEC Decor-bouwadviseur komt bij jou ter plaatse. Samen bespreken we je project waarna alles wordt opgemeten. Aan de hand van de actuele situatie maken we al meteen een offerte op.

Verwerking

Je neemt de nodige tijd om de offerte door te nemen. Onze bouwadviseur blij beschikbaar voor eventuele vragen. Wil je graag samenwerken met MEC Decor? Dan kan je de offerte digitaal ondertekenen en vragen je om de voorschotfactuur te betalen.

Planning

Zodra wij de betaling van de voorschotfactuur hebben ontvangen, gaat jouw project naar de planning. Binnen de twee weken, na betaling van het voorschot, krijg je van ons een email met de datum waarop we bij je langskomen voor de uitvoering van je project. Eén week voor de start van de werken, bevestigen we de definitieve dag. We zijn immers altijd afhankelijk van de weersomstandigheden waardoor de planning soms wat kan schuiven.

Start van de werken

Bij de aanvang van de werken komt het MEC Decor team, onder leiding van de projectleider naar jouw woning. Na nog een laatste controle en oplijsting van de werken, gaan onze vakmannen aan de slag.

Einde van de werken

Jouw gevel is helemaal afgewerkt. Samen met de projectleider overlopen we alle uitgevoerde werken. Is alles uitgevoerd zoals afgesproken? Voldoet het resultaat aan de verwachtingen? Laat zeker niet na om je ervaring met MEC Decor te delen met anderen!

Premie aanvraag

Wij bezorgen je alle nodige documenten om je premie aanvraag succesvol in te dienen.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten