Gevelrenovatie

Contacteer ons

Uw partner in gevelrenovatie: MEC Decor

Bent u op zoek naar een deskundige voor een volledige gevelrenovatie? Zoek niet verder dan MEC Decor. Actief over heel Vlaanderen, bedienen we klanten in grote steden en gemeenten zoals Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Sint-Niklaas, Geel, Zoersel, Kortrijk, Aarschot, Merksem, Wuustwezel, en Brecht. 

Premie aanvragen

Met een rijke geschiedenis van meer dan 15 jaar in gevelrenovatie, staat ons familiebedrijf garant voor vakmanschap en kwaliteit. Ons team, bestaande uit meer dan 30 ervaren professionals, is gespecialiseerd in het vernieuwen, herstellen, en renoveren van gevels. Door voor MEC Decor te kiezen, investeert u niet alleen in een esthetische upgrade van uw woning, maar verhoogt u ook de marktwaarde ervan. Wij bieden een breed scala aan materialen voor de gevelbekleding en kunnen onze werkzaamheden combineren met isolatiewerken, om zo de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren.

Persoonlijke begeleiding

Bij MEC Decor hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Onze bouwadviseurs zijn daar het perfecte voorbeeld van. Zij staan klaar om u te bezoeken zodra u een afspraak maakt, om samen met u door alle mogelijkheden van uw gevelrenovatie te lopen. Ze luisteren naar uw wensen, analyseren de technische aspecten van uw woning en adviseren u over de meest geschikte materialen en technieken. Na deze grondige bespreking stellen zij een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte voor u op, zodat de realisatie van uw droomgevel kan beginnen.

Waarom kiezen voor MEC Decor?

Onze expertise en toewijding aan kwaliteit maken MEC Decor de voorkeurspartner voor uw gevelrenovatieproject: 

  • Ervaring en expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van meer dan 30 professionals bieden wij ongeëvenaarde vakmanschap.
  • Persoonlijke service: Onze bouwadviseurs werken nauw met u samen om te zorgen dat uw visie realiteit wordt.
  • Uitgebreide materialenkeuze: Van traditionele tot moderne gevelbekledingen, wij bieden een breed assortiment materialen om uit te kiezen.
  • Energie-efficiëntie: Wij kunnen uw gevelrenovatie combineren met isolatiewerken, voor een duurzame en energiezuinige woning.
  • Verhoogde woningwaarde: Een vernieuwde gevel verhoogt niet alleen de esthetische waarde van uw huis, maar ook de marktwaarde.

Maak vandaag nog een afspraak 

Geïnteresseerd in wat MEC Decor voor uw gevel kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of om meer te weten te komen over onze diensten. Laat u inspireren door onze eerdere projecten en ontdek het vakmanschap waarmee wij elke gevel omtoveren tot een meesterwerk. Met MEC Decor kiest u voor een betrouwbare partner die uw woning transformeert en de waarde ervan verhoogt.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten