Gevelbekleding

Contacteer ons

Gevelbekleding door MEC Decor

Wij weten hoe belangrijk een esthetisch aantrekkelijke en functionele gevel voor uw woning of bedrijfspand is. Met meer dan een decennium aan ervaring, brengen wij een schat aan kennis en vakmanschap naar elk project, groot of klein. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de natuurlijke uitstraling van hout, de duurzaamheid van kunststof, de moderne flair van aluminium of de superieure isolatie van geïsoleerde platen, MEC Decor biedt gevelbekledingsoplossingen die uw verwachtingen zullen overtreffen. 

Premie aanvragen

Mogelijkheden

MEC Decor biedt een breed scala aan gevelbekledingsopties, elk met unieke voordelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen: 

  • Hout: Voor een tijdloze en warme uitstraling. Houten gevelbekleding biedt natuurlijke schoonheid maar vereist regelmatig onderhoud om zijn levensduur te verlengen.
  • Kunststof: Biedt een veelzijdigheid aan kleuren en stijlen met minimale onderhoudsvereisten. Kunststof is weerbestendig en duurzaam.
  • Aluminium: Voor een moderne, strakke look. Aluminium is lichtgewicht, roestvrij en biedt uitstekende duurzaamheid.
  • Geïsoleerde platen: Ideaal voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning. Deze platen bieden zowel esthetische als praktische voordelen, zoals verbeterde warmte- en geluidsisolatie. 

Deskundig advies en persoonlijke begeleiding

Het kiezen van de juiste gevelbekleding kan een uitdaging zijn. Daarom biedt MEC Decor persoonlijke consultaties aan via onze ervaren bouwadviseurs. Zij bezoeken u graag om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden te verkennen en advies op maat te geven. Samen met u streven zij ernaar de perfecte balans te vinden tussen esthetiek, duurzaamheid en budget. Na deze grondige evaluatie ontvangt u een gedetailleerde, vrijblijvende offerte, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Contacteer ons

Bent u klaar om uw gevel een nieuwe uitstraling te geven met op maat gemaakte gevelbekleding van MEC Decor? Of u nu meer informatie wenst of direct een afspraak wilt maken met een van onze bouwadviseurs, wij staan voor u klaar. Neem contact op met de zaakvoerder van MEC Decor en zet de eerste stap naar een prachtig vernieuwde gevel die niet alleen de esthetiek van uw woning verhoogt, maar ook bijdraagt aan een beter leefklimaat.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten