Steenstrips

Contacteer ons

Steenstrips door MEC Decor

Ontdek de symbiose tussen traditionele charme en moderne isolatietechnieken met steenstrips. Als u uw gevel een authentieke baksteenlook wilt geven zonder in te boeten aan isolatievermogen, dan is MEC Decor uw go-to expert. 

Premie aanvragen

Met een rijke ervaring van meer dan 15 jaar in het vak, staat ons familiebedrijf bekend om zijn kwalitatieve gevelafwerking en professionele aanpak. Actief over heel Vlaanderen, bedienen we klanten in grote steden en gemeenten zoals Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Sint-Niklaas, Geel, Zoersel, Kortrijk, Aarschot, Merksem, Wuustwezel, en Brecht. 

Waarom kiezen voor steenstrips?

Steenstrips zijn dunne lagen baksteen die op uw bestaande gevel worden aangebracht, waardoor de traditionele uitstraling van een bakstenen muur wordt nagebootst. Dit unieke gevelbekledingssysteem biedt de volgende voordelen: 

  • Esthetische veelzijdigheid: Of u nu kiest voor een voegloze installatie voor een modern uiterlijk of een klassieke afwerking met voegen, steenstrips bieden een breed scala aan esthetische opties die passen bij elke woningstijl.
  • Uitstekende isolatie: Naast hun visuele aantrekkingskracht bieden steenstrips een bijkomend voordeel van buitenisolatie, waardoor uw woning energie-efficiënter wordt.
  • Authentieke materialen: Gemaakt van echte bakstenen, zijn onze steenstrips bijna niet te onderscheiden van traditioneel metselwerk, waardoor ze een authentieke en duurzame oplossing zijn voor gevelrenovatie. 

ONTDEK ONS VAKMANSCHAP

MEC Decor is trots op zijn expertise in het aanbrengen van steenstrips. Wij nodigen u uit om enkele van onze eerdere projecten te bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en het niveau van vakmanschap dat wij bieden. Laat u inspireren door de transformaties die wij hebben gerealiseerd en stel u voor hoe uw eigen woning eruit zou kunnen zien met een prachtig afgewerkte steenstripgevel.

Persoonlijk advies en vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over steenstrips of bent u geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden voor uw eigen gevel? Onze deskundige bouwadviseurs staan klaar om u te ontmoeten en uw project in detail te bespreken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek evalueren we uw wensen en de technische specificaties van uw woning om de beste oplossing voor uw situatie te bepalen. Na ons bezoek ontvangt u een op maat gemaakte offerte, zodat u met vertrouwen een beslissing kunt nemen over de toekomst van uw gevel. 

Neem contact op met MEC decor

Klaar om de volgende stap te zetten in de transformatie van uw woning? Neem vandaag nog contact op met MEC Decor voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze bouwadviseurs. Ontdek zelf waarom zoveel klanten in de regio Antwerpen ons vertrouwen voor hun gevelrenovatieprojecten. Met MEC Decor kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, en ongeëvenaard vakmanschap.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten