Gevelwerken

Contacteer ons

Gevelwerken Mec Decor

De gevel van uw woning zorgt niet alleen voor de uitstraling van uw woning, maar moet ook een goede bescherming bieden tegen allerhande weersomstandigheden. MEC Decor biedt een breed scala aan gevelrenovatiediensten die uw huis niet alleen verfraaien maar ook verduurzamen. Actief over heel Vlaanderen, bedienen we klanten in grote steden en gemeenten zoals Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Sint-Niklaas, Geel, Zoersel, Kortrijk, Aarschot, Merksem, Wuustwezel, en Brecht.

Premie aanvragen

Featured Icon

Gevelrenovatie

Wij bieden een breed scala aan materialen voor de gevelbekleding en kunnen onze werkzaamheden combineren met isolatiewerken, om zo de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren.

Lees meer

Gevel bepleisteren

Als erkend familiebedrijf zijn wij meesters in het transformeren van gevels, waarbij we vakmanschap en esthetiek naadloos combineren. Een zorgvuldig bepleisterde gevel biedt niet alleen een visuele metamorfose; het dient ook als een effectieve bescherming van uw woning tegen vocht.

Lees meer
Featured Icon

Spuitkurk

Ontdek de revolutie in gevelbekleding met spuitkurk, aangeboden door MEC Decor, uw gevelrenovatie expert in Antwerpen en omstreken. Als een familiebedrijf dat trots is op zijn toewijding en expertise, beschikken we over een team van gespecialiseerde professionals die elk project met precisie en zorg uitvoeren.

Lees meer
Featured Icon

Steenstrips

Ontdek de symbiose tussen traditionele charme en moderne isolatietechnieken met steenstrips. Als u uw gevel een authentieke baksteenlook wilt geven zonder in te boeten aan isolatievermogen, dan is MEC Decor uw go-to expert.

Lees meer
Featured Icon

Gevelbekleding

Of uw voorkeur nu uitgaat naar de natuurlijke uitstraling van hout, de duurzaamheid van kunststof, de moderne flair van aluminium of de superieure isolatie van geïsoleerde platen, MEC Decor biedt gevelbekledingsoplossingen die uw verwachtingen zullen overtreffen.

Lees meer
Featured Icon

Buitenmuurisolatie

Onze buitenmuurisolatie service combineert hoogwaardige technologie met visuele aantrekkelijkheid, gebruikmakend van alleen de beste producten van Caparol - bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit, en ATG-keuring.

Lees meer

Al onze gevelsystemen zijn ATG gekeurd! Dit is belangrijk voor de garantie van de klant. Wat wil dit juist zeggen? Bij MEC Decor gebruiken we alleen producten van dezelfde fabrikant, deze producten zijn getest en een totaalsysteem met de producten van één en deze fabrikant. Indien er ooit iets zou mis zijn met de producten op zich is de klant ingedekt opdat de fabrikant zijn verantwoordelijkheid niet kan doorschuiven naar een andere fabrikant.

We zijn ook verdeler van Caparol. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.


Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 325 22 32
E-mail: planning@mecdecor.be
E-mail: info@mecdecor.be
BTW:BE0543704695

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Taxandriastraat 39, 2170 Merksem

Openingsuren

Maandag
09u00 - 16u30
Dinsdag
09u00 - 16u30
Woensdag
09u00 - 16u30
Donderdag
09u00 - 16u30
Vrijdag
09u00 - 16u30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten